3 ביוני: מועצת הדבש ודבוראים יציגו בתערוכה השנתית למזון וקולינריה – את החידושים בענף הדבש

התערוכה הקולינרית תאפשר הצגת מגוון גדול של מחלבות, בתי בד, מגדלים וחקלאים, יצרני מזון ויבואנים, יקבים, מבשלות בוטיק וחברות נוספות מתחום המזון והקולינריה, עבור קהל מקצועי

מועצת הדבש ודבוראים ישתתפו בתערוכה השנתית למזון וקולינריה- CULINARY 2013 שתתקיים לראשונה בארץ, ב-3 ביוני, במרכז הכנסים של מלון דן פנורמה בתל אביב.

הדבוראים ימקמו בקדמת הבמה את הדבש הישראלי האיכותי, יציגו את החידושים בתחום וסוגי דבש מגוונים, ימליצו על סוגי דבש, יציינו את חשיבות התמיכה בתו האיכות- "דבש איכות ישראלי" וחשיבותה הרבה והקריטית של דבורת הדבש לקיומו של ענף החקלאות בארץ ובעולם.
בתערוכה תודגש חשיבות תו האיכות של מועצת הדבש.

התערוכה הקולינרית תאפשר הצגת מגוון גדול של מחלבות, בתי בד, מגדלים וחקלאים, יצרני מזון ויבואנים, יקבים, מבשלות בוטיק וחברות נוספות מתחום המזון והקולינריה, עבור קהל מקצועי: שפים, מסעדנים, מלונאים, קונדיטורים, מנהלי מסעדות, מנהלי מזון ומשקאות, מנכ"לי בתי מלון, מנהלי בתי קפה, בעלי מעדניות וקניינים בתחום המזון.

ההשתתפות בסדנאות ובהרצאות היא ללא תשלום וכרוכה בהרשמה מראש.
מספר המקומות מוגבל. פרטים נוספים באתר התערוכה: culinary.co.il

"דן גורמה" – המרכז הקולינרי הגבוה לאמנויות הבישול, הוא מעניק החסות הראשית לתערוכה, שהיו"ר שלה הינו חיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות ורכש של רשת מלונות דן.
חיים שפיגל אומר: "התערוכה והכנסים המקצועיים שיתקיימו במהלכה מהווים מקום מפגש מקצועי ברמה גבוהה ומהווים חידוש בנוף הקולינרי הישראלי. אני משוכנע שבמהלך הפאנלים המקצועיים שיתקיימו נשמע ונשמיע עובדות חיים מקצועיות שיפתיעו רבים מקברניטי הענף."

צילום דן בלילטי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר