יקב טוליפ יקיים גם השנה את אירוע שבועות המסורתי Tulip World White
שלו, במסגרתו יארח יקבים ממדינות שונות בעולם בטעימת יינות לבנים ברוח החג.
האירוע יתקיים ביום שישי 3 ביוני בין השעות 10:00-15:00, בחצר יקב טוליפ שבכפר תקווה בקרית טבעון.
למבקרים יוצעו טעימות של יינות לבנים מגוונים ומעניינים (הכניסה והטעימות אינן בתשלום).
גבינות של מחלבת ברקנית יימכרו במקום לליווי הטעימה, וכל אלה עם מוזיקה נעימה, אווירה חגיגית מול נופי עמק יזרעאל והרי הכרמל, ומחירים נוחים המובטחים ברכישת היינות לחג.
בין היינות שיוטעמו באירוע: ווייט טוליפ של יקב טוליפ, מארה ווייט של יקב מאיה,
ויינות מיוון, ספרד, פורטוגל, צ'ילה, ארגנטינה ואיטליה, כמו מנטינה של יקב טרופיס היווני, וגרנאש לבן מיקב אלטס הספרדי.
רועי יצחקי, שותף ומנכ"ל יקב טוליפ, אומר: "מדי שנה בשבועות, יש לנו הזכות לתת לאורחינו את ההזדמנות להכיר ולהיחשף ליינות שונים ומגוונים מהעולם ולסגנונות אחרים מאלו המוכרים בישראל, ובייחוד יינות לבנים שמתאימים כל כך למזג האוויר, למאכלים ולאווירת החג. אני שמח לראות שהביקוש, האהבה וההערכה ליינות לבנים בישראל הולכים וגדלים."
טוליפ הוא יקב בוטיק חברתי, בייסודו וניהולו של רועי יצחקי, הממוקם בכפר תקווה שבקרית טבעון. דיירי כפר תקווה, בוגרים בעלי צרכים מיוחדים, עובדים ביקב ולוקחים חלק פעיל בכל שלבי ייצור היין ובמגוון העבודות ביקב. היקב מתמחה בייצור יינות איכות המעניקים תמורה מלאה למחיר ונמכרים ברחבי הארץ ובמספר רב של מדינות בעולם. יקב טוליפ הינו העסק הישראלי הראשון והיקב הראשון בעולם שזכה לתו התקן הבינלאומי B-Corp, המקדם ומעודד עסקים חברתיים בעולם.

תגובות
0