רכיבים לשתי מנות
1 סלק בינוני חתוך למקלות דקים
1 תפוח עץ חתוך למקלות דקים
50 גרם אגוזי מלך שבורים
50 גרם חמוציות
1/2 גבעול סלרי פרוס דק
5 עלי בזיליקום פרוסים
100 גרם עלים צעירים או רוקט
30 גרם סילאן
4 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
100 גרם גבינת רוקפור מגורדת, או טבעות גבינת עזים מטוגנות עם קמח ביצה ופירורי לחם – לבחירה
אופן ההכנה
להניח בקערה את הסלק ומעליו לבזוק שמן זית, מיץ לימון וסילאן.
להוסיף את יתר המרכיבים.
לערבב היטב ולהעביר לקערת הגשה יפה.
למעלה להוסיף את הגבינה המגורדת או טבעות גבינת עזים מטוגנות.