7-8.9.2020: BAKE TO ZOOM – כנס אפייה וקונדיטוריה וירטואלי ראשון בישראל

הקונדיטורים ילמדו בסדנאות להכין קינוחי פרווה לחג, עוגות מקושטות, אפייה טבעונית, אפיית לחם, קינוחים ושוקולדים

לראשונה בישראל יתקיים בתאריכים 7-8 בספטמבר 2020 כנס וירטואלי של אפייה וקונדיטוריה המכנס תחתיו אופים וקונדיטורים בעלי שם מהארץ ומהעולם, אותו תנחה עדי שילון שתאפה במהלכן מביתה בברלין, גרמניה. את הכנס יזמו שני קונדיטורים: יאנינה מירסקי – קונדיטורית ובעלת הסטודיו הקולינרי "פקאלה"; ודרור כהן – מהנדס תוכנה ביום וקונדיטור בלילה, בעל המגזין הקולינרי "בייקרי 365".

עדי שילון. צילום מהאתר

בכנס  שיתקיים ב zoom – יתארחו קונדיטורים ואופים וגם אושיות אינסטגרם שיאפו בשידור חי, חלקם מביתם וחלקם מהסטודיו של יאנינה בכפר סבא. המארגנים מבטיחים יומיים של למידה וכיף ברוח החגים, ומפגש מהנה עם האנשים שמאחורי חשבונות האינסטגרם.

השף קונדיטור ערן שוורצברד. צילום אבי מזרחי

בין המשתתפים: הקונדיטור הבכיר ערן שוורצברד, נטלי לוין – מחברת "הספר המתוק" ו"אוכל מהבית",  סבינה ולדמן, השוקולטיירים רונייה ואנדריי דובוביק בשידור חי מבלארוס, אולגה טוכשר, ג'ורג'יה גרין, מלכי אדלר, אודי ואשר, רונית צין-קרסנטי, רון יוחננוב, ליאור משיח, קרן אגם, סער מור, חן עמר, שני קידר, יאיר פיינברג. הם ילמדו בסדנאות להכין קינוחי פרווה לחג, עוגות מקושטות, אפייה טבעונית, אפיית לחם, קינוחים, שוקולדים. בנוסף תתקיים הרצאתה של גל בן זאב על צילום וסטיילינג קולינרי.

מחירי השתתפות: חצי יום 5 סדנאות 149 ₪, יום שלם 10 סדנאות  249 ₪, יומיים 20 סדנאות 399 ₪. הרשמה ורכישת כרטיסים באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר