BUTTERFLY – מבשלת בירה חדשה בפארק תעשייה דלתון

בירת BUTTERFLY (בטרפליי) מיוצרת בארבעה סוגים: חיטה, בלונד, בראון ובירת רימון. בתוכנית לייצר בירה נטולת אלכוהול לכלל האוכלוסייה, ובמיוחד למגזר הערבי

מבשלת בירה חדשה הנקראת BUTTERFLY הוקמה בפארק תעשייה דלתון על ידי האחים סופר, יוצאי קיבוץ ברעם בגליל העליון.
במפעל מועסקים כ– 10 עובדים בשלב הראשון, ונרכש עבורו ציוד מתקדם ומתוחכם

בירת BUTTERFLY (בטרפליי) מיוצרת בארבעה סוגים: חיטה, בלונד, בראון ובירת רימון. בתוכנית לייצר בירה נטולת אלכוהול לכלל האוכלוסייה, ובמיוחד למגזר הערבי.

האחים בן ורם סופר (בתמונה), תושבי היישוב דובב ויוצאי קיבוץ ברעם, אומרים: "הייחודיות שלנו באה לידי ביטוי במרכיב העיקרי של הבירה – המים המגיעים מרמת דלתון. אנחנו מייבאים את השמרים ממבשלה עתיקה בבלגיה, והיום אנחנו גם מגדלים את השמרים לבד".

חומרי הגלם לייצור בירת "בטרפליי" מיובאים מגרמניה: לתת – שעורה שעברה תהליך של הנבטה וקלייה, שבעה סוגים של  כשות – הצמח שנותן את המרירות ואת הארומה בבירה, ויש בו מרכיב של חומרים בריאותיים אנטי אוקסידנטים.

בירת בטרפליי נמכרת בימים אלה באזור הצפון ברמה המקומית לבודדים, וזאת לפני שלב החדירה לשוק.

בן סופר אומר: "הבידול ביננו למבשלות אחרות הוא בקו מילוי שמסוגל לבקבק 3000 בקבוקים בשעה, כמו גם ייבוא השמרים ממבשלה עתיקה בבלגיה.
חיי המדף של הבירה שלנו ארוכים – בין חצי שנה ל– 8 חודשים, בהתאם לסוג הבירה".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר