משקה מסורתי של חג המולד עם תוספות שהופכות אותו יותר טעים ויותר משמח
החומרים הדרושים לשמונה סועדים
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
1.5 כוס ברנדי
1/2 כוס רום
4 כוסות חלב
4 כוסות שמנת
1/2 כוס אבקת סוכר
מעט אגוז מוסקט מגורר לקישוט
אופן ההכנה
1. להפריד את החלבונים מהחלמונים. לטרוף את החלמונים לאט ולהוסיף את הסוכר בו זמנית, עד שהתערובת הופכת חיוורת זהובה. להוסיף לאט את הברנדי והרום ולטרוף עם חלב וחצי מכמות השמנת.
2. להניח בצד עד להגשה ואז להקציף את החלבונים עד שמתקשה ולקפל תוך המשקה.
3. להקציף את השמנת הנותרת עם אבקת הסוכר
להגשה
למזוג את המשקה בכוסות, לכסות כל אחת עם השמנת המוקצפת ולבזוק מעל אגוז מוסקט