Antiquary Old Fashion
רכיבים
60 מ"ל ויסקי אנטיקרי
1 גרם קינמון
10 מ"ל אספרסו
2 קוביות סוכר
1 קוביית שוקולד מריר
1/8 תפוז
1 דובדבן
אופן ההכנה
מערבבים בכוס אולד פאשן (ויסקי) גרם קינמון, קוביית שוקולד מריר ו-2 קוביות סוכר, חצי מנת אספרסו ושמינית תפוז.
מסננים לכוס ומוסיפים את הוויסקי וקוביית קרח גדולה.
מקשטים בדובדבן ופלח תפוז.
Balzmas Ramos Shake
רכיבים
40 מ"ל בלזאם
30 מ"ל גלידה וניל
15 מ"ל שמנת מתוקה
20 מ"ל לימון
10 מ"ל מיץ לימון
1 חלבון ביצה
40 מ"ל סודה
אופן ההכנה
מערבבים בכוס הייבול את כל הרכיבים.
מערבבים בכפית עד שהגלידה נמסה.
משקשקים ללא קרח או מקציפים.
לאחר קבלת קצף יש לשקשק עם המון קרח ולסנן.
למזוג סודה ולקשט בקינמון או נענע.
Plolmari Levontine
רכיבים
40 מ"ל אוזו פלומרי
30 מ"ל מיץ אשכוליות טרי
40 מ"ל טוניק
1 גרם סומק
2 קוביות סוכר
5 עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה
מועכים בכוס הייבול 1 גרם סומק, שתי קוביות סוכר ו- 2 כפיות מים.
מערבבים ומוסיפים את היתר.
Meukow Side Car
רכיבים
45 מ"ל מיוקוב
30 מ"ל ליקר תפוזים
16 מ"ל לימון
אופן ההכנה
מקררים כוס קוקטייל (קופ) ומשקשקים את כל הרכיבים.
מסננים טוב ומורחים את שמני קליפת התפוז על שפת הכוס.
Riga Medicine
רכיבים
40 מ"ל בלזאם
30 מ"ל גלידה וניל
15 מ"ל שמנת מתוקה
20 מ"ל לימון
10 מ"ל מיץ לימון
1 חלבון ביצה
40 מ"ל סודה
אופן ההכנה
מערבבים בכוס אולד פאשן (ויסקי) כפית דבש וכף מים.
מועכים ג'ינג'ר וסוחטים חצי לימון.
מוסיפים וודקה, משקשקים ומוזגים על קרח.
מקשטים בלימון ונענע.