אוזני המן במילוי פרג

15 אוזני המןחומרים:1 גליל (450 גרם) בצק פריך "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזהביצה טרופה, להברשהלמילוי:1/3 כוס חלב. 25 גרם חמאה תנובה (ללא מלח).1/4 כוס סוכר לבן.100 גרם פרג.1 כף גרידת לימון.אופן ההכנה:מחממים בסיר קטן את החלב עם הסוכר וחמאה ומביאים לרתיחה.מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד להופעת הבועות הראשונות. מורידים מהאש, מוסיפים את גרידת הלימון ומצננים.מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה (C°170) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.פורשים את הבצק על גבי משטח עבודה. קורצים 15 עיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים, במרכז כל עיגול בצק, כף מהמילוי וסוגרים למשולש אוזן המן. מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית. מברישים את אוזני המן בביצה טרופה. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות או עד הזהבה.

15 אוזני המן

חומרים:
1 גליל (450 גרם) בצק פריך "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזה
ביצה טרופה, להברשה

למילוי:
1/3 כוס חלב.
25 גרם חמאה תנובה (ללא מלח).
1/4 כוס סוכר לבן.
100 גרם פרג.
1 כף גרידת לימון.

אופן ההכנה:
מחממים בסיר קטן את החלב עם הסוכר וחמאה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד להופעת הבועות הראשונות. מורידים מהאש, מוסיפים את גרידת הלימון ומצננים.
מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה (C°170) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
פורשים את הבצק על גבי משטח עבודה.
קורצים 15 עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
מניחים, במרכז כל עיגול בצק, כף מהמילוי וסוגרים למשולש אוזן המן.
מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית.
מברישים את אוזני המן בביצה טרופה.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות או עד הזהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר