חומרים:
2 יחידות אוסובוקו טלה חצויות (4 נתחים)
200 גרם פריקה – חיטה ירוקה קלויה
1 בצל
1 גזר קלוף
1 ראש סלרי
2 שיני שום
1 שורש פטרוזיליה
מיים
שמן זית
מלח, פלפל שחור, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט, 2 מקלוני קינמון
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת ומטגנים את נתחי האוסובוקו להזהבה מכל צד.
מעבירים לסיר רחב מכסים במים ומבשלים.
מטגנים ירקות שורש ומוסיפים לתבשיל.
מתבלים ומבשלים כשעתיים מכוסה.
מסירים את המכסה ומוסיפים את הפריקה.
ממשיכים לבשל כ– 20 דקות נוספות.
מתבלים שוב ומגישים.
ממתכוני ארוחות קיץ 2008 של מסעדת דיאנא מנצרת במלון דן אכדיה הרצליה.