מתכון ל- 2 תבניות אינגליש קייק
רכיבים :
1/2 כוס שמן קנולה
1 כוס סוכר
1 כוס דבש
2 ביצים מס' 1
120 גרם חמאה/מרגרינה מומסת פושרת
2 וחצי כוסות קמח מנופה
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
1 כף קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
1/4 כפית פלפל שחור אנגלי טחון
1 כף קקאו כהה
1 כוס קפה שחור חם
לאייסינג:
1 חלבון
1 כוס אבקת סוכר
מעורבבים עד למרקם חלק ונוזלי (להכין ברגע השימוש ולא לפני).
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 175 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה לערבב שמן, סוכר, דבש, ביצים וחמאה/מרגרינה מומסת.
לערבב כ- 5 דקות.
לנפות חומרים יבשים ולהוסיף למיקסר לערבב כדקה, ולהוסיף את הקפה השחור באיטיות.
למזוג את המסה לתבניות ולאפות בתנור חם כ- 35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
לקרר לחלוטין את העוגה ולפני ההגשה.
בעזרת כפית או שק זילוף לקשט עם האייסינג על העוגה.