גuנדולת אננס ממולאת בשמנת חמוצה ודובדבנים חמוצים

מתכון לזוגחומרים:1 אננס טרי (גדול) – חצוי לאורכו (עם העלים)2 שמנת חמוצהרבע מיכל שמנת מתוקה 32% מוקצפת עם מעט סוכר4 כפות דובדבנים חמוצים (משומרים או טריים ללא גרעינים) כ-20 יח' בערך.אופן ההכנה:מרוקנים את חצאי האננס מהתוכן שלהם וקוצצים את התוכן לקוביות קטנות. מערבבים היטב בקערה את הקצפת, שמנת חמוצה, דובדבנים וחתיכות האננס.ממלאים את חצי האננס בתערובת ומגישים מייד.המלצת השף:להגיש את המנה בקישוט של מקל קינמון ותפרחת לואיזה.להגיש לצד המנה כוס של משקה יוגורטניתן להכין את המנה לגובה (כמו כוס).צילום שי אפגין

מתכון לזוג

חומרים:
1 אננס טרי (גדול) – חצוי לאורכו (עם העלים)
2 שמנת חמוצה
רבע מיכל שמנת מתוקה 32% מוקצפת עם מעט סוכר
4 כפות דובדבנים חמוצים (משומרים או טריים ללא גרעינים) כ-20 יח' בערך.

אופן ההכנה:
מרוקנים את חצאי האננס מהתוכן שלהם וקוצצים את התוכן לקוביות קטנות.
מערבבים היטב בקערה את הקצפת, שמנת חמוצה, דובדבנים וחתיכות האננס.
ממלאים את חצי האננס בתערובת ומגישים מייד.

המלצת השף:
להגיש את המנה בקישוט של מקל קינמון ותפרחת לואיזה.
להגיש לצד המנה כוס של משקה יוגורט
ניתן להכין את המנה לגובה (כמו כוס).

צילום שי אפגין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר