מתכון לזוג
חומרים:
1 אננס טרי (גדול) – חצוי לאורכו (עם העלים)
2 שמנת חמוצה
רבע מיכל שמנת מתוקה 32% מוקצפת עם מעט סוכר
4 כפות דובדבנים חמוצים (משומרים או טריים ללא גרעינים) כ-20 יח' בערך.
אופן ההכנה:
מרוקנים את חצאי האננס מהתוכן שלהם וקוצצים את התוכן לקוביות קטנות.
מערבבים היטב בקערה את הקצפת, שמנת חמוצה, דובדבנים וחתיכות האננס.
ממלאים את חצי האננס בתערובת ומגישים מייד.
המלצת השף:
להגיש את המנה בקישוט של מקל קינמון ותפרחת לואיזה.
להגיש לצד המנה כוס של משקה יוגורט
ניתן להכין את המנה לגובה (כמו כוס).
צילום שי אפגין