מצרכים ל – 5 מנות
2 יחידות חציל מוצק בגודל בינוני
2 יחידות גבינת עיזים "פרומעז"
2 מיכלים שמנת מתוקה
100 ג"ר ממרח פסטו
שמן זית לטיגון
כלים
מחבת מחורצת לצלייה
סיר קטן להכנת הרוטב
צלחות הגשה
אופן הכנה
חותכים את החצילים לאורכם בעובי 0.5 ס"מ
קולים במחבת מחורצת במעט שמן זית עד לריכוך והזהבה
מניחים את פרוסות החציל לאורכם ומניחים בקצה החציל כפית גבינת עיזים מגלגלים את החציל ומניחים בתבנית בינתיים
מחממים את השמנת וממרח הפסטו בסיר קטן על להבה נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך
יוצקים מעל החצילים מסדרים על צלחות הגשה ומקשטים בעלי בזיליקום טריים