חומרים:
4 דגי דניס
1 אגוז קוקוס טרי טחון (להשיג בחנויות טבע)
1 כף ג’ינג’ר טרי טחון
2 כפות שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
1 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות
1 כוס גזר חתוך לרצועות דקות
לימון פרוס דק.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-220 מעלות.
עושים חריצים לאורך הדניס.
חותכים את הגזר לרצועות דקות.
מערבבים בקערה: שמן שומשום, רוטב סויה וג’ינג’ר.
משרים את הדגים במרינדה לשעה.
מקפיצים במחבת את הבצל הירוק, הגזר והקוקוס עד שיתרככו במקצת,
מניחים כל דג בנפרד על נייר כסף, ויוצקים על כל דג מהתערובת שבמחבת.
מניחים על כל דג פרוסות לימון דקות, סוגרים ואוטמים היטב.
אופים כ-20 דקות בתנור.