האם הקורדון בלו יפתח מרכז הדרכה לבישול בישראל?

בפגישה עם אנדרה קוונטרו, נשיא ומנכ"ל הקורדון בלו, נדונה האפשרות לשיתוף פעולה בין המוסד הקולינרי מהמובילים בעולם לישראל בתחום ההכשרה המקצועית ופיתוח תחום הקולינריה

מנכ"ל משרד התיירות שאול צמח ונשיא "הקורדון בלו", אנדרה קוונטרו, דנו באפשרות לשיתוף פעולה בין המוסד הקולינרי מהמובלים בעולם לישראל. זאת במסגרת פגישה ביניהם במהלך יריד התיירות של ישראל שהתקיים בפריז, אשר עמד בסימן 60 שנה לעצמאות ישראל.

ביריד, שהתקיים בפעם השניה, השתתפו עשרות נציגים מישראל וצרפת העוסקים בענף התיירות ונסגרו עסקאות רבות בתחומי התעופה, האירוח, האירועים ועוד.

בפגישה עם אנדרה קוונטרו, נשיא ומנכ"ל הקורדון בלו, נדונה האפשרות לשיתוף פעולה בין המוסד הקולינרי מהמובילים בעולם לישראל בתחום ההכשרה המקצועית ופיתוח תחום הקולינריה.
מגעים אלו ימשכו בחודש מרץ הקרוב, עת יבקר קוונטרו בישראל.

יריד התיירות של ישראל בצרפת פתח את פעילות משרד התיירות לשנת 2008 במדינה העומדת במקום השני כמדינת מקור לתיירות לישראל, עם 250 אלף תיירים אשר ביקרו בישראל בשנת 2007.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר