"החצילים של רותי"

פרוסות חצילים ממולאות בגבינת רוקפור, ברוטב עגבניות טריות בזיליקום וגבינת מוצרלה חומרים לחצילים:12 פרוסות עבות של חצילים שחתוך באמצע כיס כמעט עד שולי הפרוסה-ללא קליפה12 פרוסות גבינת רוקפורקמח3 ביציםשמן לטיגוןמלח/פלפל גרוסאופן הכנת החצילים:למלא כל פרוסת חציל בפרוסת רוקפור. לערבב ביצה עם קמח ותבלינים. לטבול כל פרוסת חציל ממולאת. לטגן בשמן רותח.חומרים לרוטב:צנצנת מחית עגבניות מעורבת עם פאסטה של טומין.חופן עלי בזיליקום –ללא גבעולים (לטחון אותם עם העגבניות במעבד מזון).מלח/פלפל גרוס4 שיני שום כתושות1 שמנת מתוקהמעט שמן זיתאופן הכנת הרוטב:לטגן השום בשמן זית – קלות. להוסיף העגבניות עם הבזיליקום. לבשל עד הסמכה קלה. להוסיף שמנת מתוקה ותבלינים ולבשל מעט.סידור המנה:בכלי חסין אש לסדר את פרוסות החצילים זו ליד זו. לצקת הרוטב מלמעלה.לסדר פרוסות מוצרלה מעל.לאפות בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות עד השחמה.הערה:ניתן להכין יום מראש ורק לאפות לפני ההגשה.

פרוסות חצילים ממולאות בגבינת רוקפור, ברוטב עגבניות טריות בזיליקום וגבינת מוצרלה

חומרים לחצילים:
12 פרוסות עבות של חצילים שחתוך באמצע כיס כמעט עד שולי הפרוסה-ללא קליפה
12 פרוסות גבינת רוקפור
קמח
3 ביצים
שמן לטיגון
מלח/פלפל גרוס

אופן הכנת החצילים:
למלא כל פרוסת חציל בפרוסת רוקפור.
לערבב ביצה עם קמח ותבלינים.
לטבול כל פרוסת חציל ממולאת.
לטגן בשמן רותח.

חומרים לרוטב:
צנצנת מחית עגבניות מעורבת עם פאסטה של טומין.
חופן עלי בזיליקום –ללא גבעולים (לטחון אותם עם העגבניות במעבד מזון).
מלח/פלפל גרוס
4 שיני שום כתושות
1 שמנת מתוקה
מעט שמן זית

אופן הכנת הרוטב:
לטגן השום בשמן זית – קלות.
להוסיף העגבניות עם הבזיליקום.
לבשל עד הסמכה קלה.
להוסיף שמנת מתוקה ותבלינים ולבשל מעט.

סידור המנה:
בכלי חסין אש לסדר את פרוסות החצילים זו ליד זו.
לצקת הרוטב מלמעלה.
לסדר פרוסות מוצרלה מעל.
לאפות בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות עד השחמה.

הערה:
ניתן להכין יום מראש ורק לאפות לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר