חומרים (10 מנות):
300-250 גר' טונה אדומה טרייה חתוכה לקוביות
1 מנגו "מאיה" חתוך לקוביות
2 פלפל צ'ילי אדום חריף
1 צרור עירית קצוצה
1 חבילת עלי מיקרו בזיל
תבלינים:
מלח ים מעושן, מיץ מליים אחד, ושמן שומשום
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המצרכים בקערה.
מתבלים במלח, מיץ הליים ושמן השומשום.
משרים את התערובת בקערה במשך כ-15 דקות.
הצעה להגשה:
ניתן להגיש בכוס מרטיני עם מקלות צ'ופסטיק נעוצות מעל.
המנה מתוך ארוחת הגאלה של טרהוינו 2010. חוויית היין, האוכל והחיים הטובים
מלון דניאל ים המלח: 09.9520808