כדורי בשר ברוטב עגבניות

חומרים:2 יח' רוטב משפחתי של "פריניר". 500 גר' בשר טחון. כף פטרוזיליה קצוצה (לא חובה). מלח ופלפל לפי הטעם.שן שום קצוצה.1/2 כפית אבקת אפייה. 1 בצל מגורר. אופן ההכנה: מערבבים יחדיו את הבשר הטחון, התבלינים, הבצל המגורר, הפטרוזיליה, ואבקת האפייה. מהמרקם המתקבל יש לעשות כדורונים ולהניח על תבנית מחופה בנייר אפייה. להכניס לתנור (מחומם) ל- 180 מעלות כ- 10 דקות.לצקת מעל את הרוטב המשפחתי של "פריניר" ולאפות יחדיו עוד כ- 5-10 דקות.

חומרים:
2 יח' רוטב משפחתי של "פריניר".
500 גר' בשר טחון.
כף פטרוזיליה קצוצה (לא חובה).
מלח ופלפל לפי הטעם.
שן שום קצוצה.
1/2 כפית אבקת אפייה.
1 בצל מגורר.

אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את הבשר הטחון, התבלינים, הבצל המגורר, הפטרוזיליה, ואבקת האפייה.
מהמרקם המתקבל יש לעשות כדורונים ולהניח על תבנית מחופה בנייר אפייה.
להכניס לתנור (מחומם) ל- 180 מעלות כ- 10 דקות.
לצקת מעל את הרוטב המשפחתי של "פריניר" ולאפות יחדיו עוד כ- 5-10 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר