4 מנות, זמן הכנה: 30 דקות
מצרכים:
250 גרם גבינת עיזים
3 כפות טפאנד זיתים שחורים “פרסקו”
3 כפות ממרח עגבניות מיובשות “פרסקו”
כוס קמח
כוס פירורי לחם
2 ביצים
1 כף קצח
מלח
פלפל שחור
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
חותכים את הגבינה לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ כל אחת.
מצפים כל אחת מהחתיכות לפי הסדר – קמח, ביצה, פירורי לחם בתוספת מלח, פלפל שחור וקצח.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים משני צידי הלביבה,
מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מסדרים את הלביבות בשורה במרכז צלחת.
יוצקים עליהן שובל של ממרח עגבניות מיובשות, ושובל נוסף של טפאנד זיתים שחורים.
פרסקו מייצרת ומשווקת רטבים על בסיס צמחי תבלין טריים
www.frescofarm.co.il