4 מנות, זמן הכנה: 30 דקות
מצרכים:
חצי קילו תפו”א
2 כפות קמח
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
4 כפות פסטו קלאסי פרסקו .
שמן קנולה לטיגון.
אופן ההכנה:
מגרדים את תפו”א על גבי פומפייה.
מערבבים את התפו”א עם שאר החומרים למעט השמן.
מחממים שמן בגובה של כחצי ס”מ.
יוצרים לביבה ומטגנים משני צידיה.
רצוי לשים את הלביבות לאחר הטיגון על נייר סופג על מנת לספוג את השמן.
למי שלא רוצה לטגן: אפשר גם בתנור בחום של 180 מעלות ל- 20-30 דקות.
פרסקו מייצרת ומשווקת רטבים על בסיס צמחי תבלין טריים
www.frescofarm.co.il