מצרכים להכנת 4 כוסות
3 יחידות ליים
8 כפיות סוכר חום
12 תותים
מנטה טרייה
250 מ"ל רום
250 מ"ל סודה
קרח מרוסק
אופן ההכנה
חיתכו את 3 יחידות הליים לרבעים.
שימו 3 חתיכות בכל כוס.
הוסיפו 2 כפיות סוכר חום וערבבו את התערובת עד קבלת מיץ ליים.
שטפו את התותים והפרידו את עלי הגביע.
חלקו אותם בין הכוסות וערבבו שוב.
חלקו את הקרח לכל כוס עד שיגיע כמעט לקצה.
והניחו עלי מנטה (שמרו 4 עלים לצורך קישוט).
הוסיפו את הרום ומלאו את שארית הכוס בסודה.
ערבבו בזהירות וקשטו עם עלי המנטה.
הערות
מומלץ להשתמש בכוסות גבוהות כדי להקל על הערבוב.
אם תרצו ניתן להשתמש גם בסוג של פירות יער בנוסף לתותים.