רכיבים ל-4-6 סועדים
500 גרם אסאדו
פרוסה עבה של אוסובוקו
200 גרם עצמות חוליה
או מגשית נתחים למרק וחמין "אדום אדום"
2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות
1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה או 3 גזרים חתוכים לרבעים
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות
1 בצל גדול חתוך לשמיניות
6 שיני שום פרוסות דק
1.5 כפית חוויאג' למרק
קורט פלפל שחור
1.5 כפיות מלח
3 ליטר מים
אופן ההכנה
חותכים את הבשר לקוביות גדולות 3*3 ס"מ.
מניחים בסיר את כל נתחי הבשר, מוסיפים את המים מביאים לרתיחה.
מסירים את הקצף ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה/בינונית עם מכסה.
מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה שעה נוספת.
ניתן לעטר בכוסברה טרייה.