חומרים
2 כפות שמן תירס
חצי כוס בצל קוביות
רבע כוס ג'ינג'ר קוביות קלוף
4 כוסות גזר
1 כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמנת מתוקה
רבע כפית קינמון
חצי כוס ציר עוף
אופן הכנה
ממיסים בצל בסיר עם השמן.
מוסיפים ג'ינג'ר, מטגנים קלות.
מוסיפים גזר, מיץ תפוזים, ציר עוף ומבשלים על אש נמוכה
כחצי שעה עד שהירקות רכים, אם המרק סמיך מדי מדללים בציר עוף.
טוחנים בבלנדר, מחזירים לסיר, מוסיפים שמנת, קינמון, פלפל לבן, מלח , וסוכר לפי הטעם.
אם המרק סמיך מדי מדללים בציר עוף.