חומרים למרק הדרים
2 כוסות מיץ מתפוזים סחוט
1 כוס מיץ סחוט מאשכוליות אדומות
1 כוס מיץ סחוט מאשכוליות לבנות
חצי כוס מיץ לימון
חצי כוס סירופ סוכר (יחס של 1:1)
פלחים מתפוז אחד ללא הקליפה(פילטים של תפוז)
פלחי אשכולית אדומה ללא הקליפה
חופן עלי נענע טריים
אופן הכנה
לחמם בסיר את מיצי ההדרים מלבד מיץ הלימון
יש לשים לב לא להביא לרתיחה
להוסיף את סירופ הסוכר
לאזן חמיצות בעזרת מיץ הלימון לפי הטעם האישי
עוגיות שקדים
(כ-15 עוגיות)
200 גרם שקדים מולבנים
3-4 טיפות של מי פריחת הדרים
1 כוס סוכר
1 חלבון מוקף קלות
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את הסוכר, השקדים ומי פריחת ההדרים
מוסיפים חלבון ולשים בחדווה על לקבלת עיסה מגובשת והומוגנית
מעצבים עוגיות נאות ועגולות
אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 7-8 דקות
מוציאים ומצננים
הגשה
לצקת מהמרק לקערית שקופה
לסדר פלחי הדרים
לפזר עלי נענע
להניח מעל עוגיות שקדים
לפזר אבקת סוכר