מסעדת בית תאילנדי משיקה בימים אלו לצד תפריט האוכל האותנטי, שלושה סוגים חדשים של סאקה אורגני ( (Nihon Sakari במחיר 67 שקל לבקבוק (300cc).
הסאקה : טוקובטסו, קושיאיקרי וגינג'ו נמה-(13%-14% אחוז אלכוהול) המיובאים מחברת מזרח מערב, מוגשים צוננים (ביפנית- סאקה ריישו), ומומלץ לדגום אותן לצד מנות המתאימות במיוחד לאלכוהול.
בתפריט האוכל המתאים לאלכוהול
"ים וון סן גונג"- סלט שרימפס עם אטריות שקופות- שרימפס, ירקות חיים, אטריות שקופות, עשבי תיבול ופלפלים חריפים. (32 ₪)
"ים פלאמוק"- סלט קלאמרי- קלאמרי ברוטב פריק נאם צ'ים (שום, צ'ילי, רוטב דגים ועשבי תיבול) עם פטריות יער, פטריות שחורות בצל וכוסברה. (28 שקל).
"מו יאנג"- ברוסט מושרה ברטבים, צלוי ופרוס מוגש לצד רוטב פלפלים פיקנטי חמצמץ. (28 שקל).
"לאב מו גאי"- סלט קר מבשר לבן/ עוף קצוץ גס מתובל בנענע, כוסברה, בצל סגול, פלפל מעט חריף ומעט לימון. 26 שקל.
"ים נאה"- שייטל צרוב פרוס דק, ומעל רוטב פלפלים, נענע וכוסברה. 26 שקל
"מו פאד פריק"- ברוסט (בשר לבן) מפולפל עם בצל, פלפל חריף טרי. שום ריחן. 52 שקל.
"נאם טוק מו/ נאה"- פרוסות בשר לבן / בקר (סינטה) צלויות למחצה, עם נענע, בצל סגול, כוסברה, פלפלים חריפים מיובשים ומעט לימון סחוט בתיבול "איסן" מסורתי. (המנה מוגשת בטמפ' החדר). 59 שקל.
"מו טוט קאתייאן פריק תאי"- קוביות בשר לבן מטוגנות עם שום ופלפל שחור מוגש על מצע ירק, לצד רוטב תאי חריף. 65 שקל.
מסעדת "בית תאילנדי" – בוגרשוב 8 תל אביב. טל: 03-5178568 7 ימים בשבוע. 12:00- 24:00.