מצרכים ל- 6 יחידות בתבנית של כוסות סיליקון:
100 גר' שוקולד (70% ממנו שוקולד מריר עם 60% מוצקי קקאו לפחות)
80 גר' חמאה
4 ביצים גודל L
130 גר' סוכר
2 כפות ברנדי
1 ספריי שמן קנולה
אופן ההכנה:
להמיס שוקולד וחמאה על בן מארי.
להקציף מעט סוכר וביצים.
לחבר בין המסות בעזרת מטרפה.
למזוג לתבניות המשומנות ולקרר.
לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות למשך 10 דקות.
להוציא ולהגיש עם גלידת יוגורט או וניל איכותית.
מסעדת צ'רלי צ'ק פוינט: דרך החורש 4, מלון אויה, יהוד, 03-5368844