מצרכים לחמש מנות
500 גר' פילה דג ים נקי ללא אידרות
ממולץ לוקוס, סלמון, בס, מוסר (ניתן לערבב כמה סוגים)
10 שיני שום טריים פרוסות
צרור עלי ריחן
צרור עלי כוסברה
חצי שורש ג'ינג'ר קלוף וקצוץ
כף שמן שומשום
מלח / פלפל לבן לפי הטעם
5 עלי סיגר קפואים
רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה
את הדגים חותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומשרים כ-15 דקות בלימון, מלח ופלפל ושוטפים היטב ומייבשים
מחממיים מחבט עם שמן זית, מטגנים את השום והג'ינג'ר
מוסיפים את קוביות הדג מתבלים במלח ופלפל
מוסיפים את הריחן והכוסברה ושמן השומשום
מורידים מהאש מסננים ומקררים
מפרידים את עלי הסיגר מניחים במרכז 100 גרם
מקפלים מהצדדים מגלגלים ומדביקים בעזרת קמח ומים
מטגנים בשמן עמוק
ובהגשה מניחים על סלט ירוק ומעטירים בבוטנים גרוסים