חומרים ל– 5 אנשים:
1/4 ראש כרוב סגול – שטוף וחתוך לרצועות דקות
1/4 ראש כרוב ירוק – שטוף וחתוך לרצועות דקות
1/2 כוס זיתים שחורים ללא חרצנים – חתוכים גס
1 גליל גבינת מה עז של משק צוריאל –גליל גבינת שמנת עיזים – חתוך לטבעות דקות (ניתן להיעזר בפורס ביצים קשות)
10 יח' עגבניות שרי – שטופות וחתוכות לרבעים
2 יח' בצל ירוק – שטוף היטב וחתוך לטבעות (כולל החלק הלבן)
2 כפות שומשום לבן קלוי
מצרכים לרוטב:
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ תפוחים
1/4 כפית חרדל
מיץ לימון – מלימון אחד
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי הרוטב עד קבלת רוטב אחיד.
מערבבים היטב בקערת ערבוב את כל מצרכי הסלט עם הרוטב.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
המלצת השף:
ניתן להוסיף לסלט אגוזי קשיו קלויים.