בחודשים מרץ-מאי 2017 תציע חברת התעופה SWISS לנוסעי מחלקות היוקרה שלה את מאכלי קנטון Vaud ממערב שוויץ. במסגרת תכנית SWISS-Taste of Switzerland, ייהנו נוסעי מחלקה ראשונה וביזנס ב- SWISS ממנות של השף תומס ניזר מהמסעדה בעלת כוכב מישלן במלוןGrand Hôtel du Lac ב- Vevey. ניזר שם דגש על בישול צרפתי קלאסי, מרכיבים עונתיים ותוצרת מקומית.
לקוחות המחלקה הראשונה יוכלו ליהנות ממוס פורל מעושן ולאחריו פילה עגל עם קראסט בצלי שאלוט ורוטב שעועית שחורה. לקינוח: מוס קוקוס עם אשכולית, סורבה פטל וסיגליות. לנוסעי מחלקת העסקים יוגשו רולדת שליו עם מחית אפונה ירוקה, פילה סלמון עם רוטב לימון וקוסקוס, ופיננסייר זרעי שומר עם מוס סמבוק, תותים ולפתן רוברב.
בשלושת חודשים אלה תגיש SWISS לנוסעי המחלקה הראשונה יין Clos du Boux לבן, ויין Mersyca Grand Réserve אדום – שניהם מכרמי Lavaux הסמוכים ל- Vevey. הנוסעים בביזנס ילגמו יין Château de Vufflens Grand Cru לבן, או Domaine Grange Volet אדום.