החומרים לקרם הגבינה
60 גרם Ronis' Magic בסיס לעוגת גבינה קרה
150 גם סוכר
150 מ"ל חלב
400 גרם גבינה 9%
500 גרם שמנת מתוקה (2 מכלים)
2 כפיות תמצית וניל משובחת
1 לימון מגורר
למוס תות שדה
200 גרם Ronis' Magic בסיס למוס פירות
3 גרם מלח לימון
120 מ"ל מים קרים
360 גרם תות שדה מרוסק למחית
360 גרם שמנת מתוקה
לעיטור: תות שדה טרי
לבסיס: שכבת עוגה בעובי 2 ס"מ
ההכנה
קרם הגבינה
בקערת המערבל מניחים את בסיס לעוגת גבינה קרה והחלב ומערבלים היטב.
מוסיפים את הגבינה ומערבלים.
מוסיפים את הוניל ואת הלימון המגורר.
מקציפים את השמנת לקצפת קלה ומוסיפים לתערובת הגבינה.
משטחים את קרם הגבינה שהתקבל בתבנית מעל שכבת העוגה המוכנה.
מוס תות שדה
לקערת מערבל שופכים את מחית תות שדה, המים ובסיס למוס פירות.
מקציפים במהירות גבוהה לקבלת מקצפת עדינה.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת לקצפת קלה ומוסיפים למקצפת התות.
משטחים בתבנית מעל לקרם הגבינה ומצננים במקרר ליממה.
לעיטור: מעטרים בתות שדה טרי.