מרכיבים (ל-4 מנות):
6 רבעי עוף טרי
½ כוס שמן
500 גרם בצלים פרוסים דק
1 כף דבש
מלח ופלפל שחור
2 כפיות פפריקה מתוקה
½ כפית פפריקה חריפה
250 גרם שזיפים יבשים
100 גרם רסק עגבניות
אופן ההכנה:
מחממים בסיר רחב וכבד את השמן.
מטגנים את רבעי העוף משני הצדדים עד הזהבה.
מוציאים את העוף ומוסיפים לסיר את הבצלים.
מטגנים עד שיזהיבו תוך בחישה מדי פעם.
מוסיפים את הדבש ומטגנים 3 דקות.
מחזירים את העוף לסיר ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה.
מוסיפים את השזיפים היבשים.
מערבבים את רסק העגבניות עם 2 כוסות מים.
יוצקים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על אש קטנה כשעה וחצי.
מסירים את מכסה הסיר ומעבירים לתנור שחומם לחום גבוה (200 מעלות).
אופים עד להשחמה- 20-30 דקות.