ערוצים בעצמאות: ערוץ האוכל פתוח לכל מנויי HOT

החלום הרטוב של שוחרי הקולינריה עומד להתגשם: "סיפורו של שף" לוקחת אתכם הישר למכון הצרפתי הקולינרי בניו יורק, ומזמינה את השפים המפורסמים להופעה חד פעמית מול קהל של סטודנטים קולינריים

בין 7 במאי (יום רביעי) עד 13 במאי (שלישי הבא), יהיה ערוץ האוכל פתוח לכל מנויי HOT.

בין התוכניות:
"ספיישל אוכל באם המושבות" בהנחיית השף שאול בן אדרת – (ספיישל יום העצמאות)
ביום העצמאות, 7.5 בשעה 21:00 ולמחרת ב-8:00 בבוקר, יוביל השף של מסעדת קימל, שאול בן אדרת, את המשדר המרכזי ליום העצמאות של ערוץ האוכל, שיעמוד בסימן 130 שנות אוכל באם המושבות, הלא היא פתח תקווה
בן אדרת ייצא במהלך המשדר המיוחד לבדוק את המסעדות בפתח תקווה, ממסעדות פועלים טובות ופשוטות, דרך השוק של פתח תקווה ועוד. במהלך המשדר החגיגי, יבקר בן אדרת אצל ציונה וגוזל, שמנת השקשוקה-פלאפל המיתולוגית שלהם היא בגדר פטנט רשום (מוגשת בחצי לחם שרוקן מבפנים). בן אדרת יחשוף את סוד השקשוקה שמחזיקה כבר 40 שנה.
עוד יבקר בן אדרת אצל האחים חירק שיבשלו מרק רגל, כבש, פתות וכמובן מלווח, וג'חנון; במסעדת אוימה שמביאה לאם המושבות את מיטב הקולינריה האסייתית, ובקונדיטוריית הנס ברטלה.

סיפורו של שף – Chef's Story
בימים א'-ה', החל ב- 4 במאי (יום ראשון) בשעה 23:00
החלום הרטוב של שוחרי הקולינריה עומד להתגשם: "סיפורו של שף" לוקחת אתכם הישר למכון הצרפתי הקולינרי בניו יורק, ומזמינה את השפים המפורסמים להופעה חד פעמית מול קהל של סטודנטים קולינריים.

קח מזלג קח תרמיל – Have fork will travel – סדרה חדשה
ימי שני, החל ב- 5 במאי בשעה 21:30
מה שזיין למפרי עושה לאוכל לא הצליחו השפים ומבקרי המסעדות המפורסמים בעולם לעשות. עם הרבה חוש הומור, כריזמה ותאווה בלתי נשלטת למטבחים חדשים, לוקח חובב האוכל את הצופים לטיול קולינרי מסביב לעולם, שם הוא בודק מה אנשים אוהבים לאכול, ואילו טעמים נוספים מסתתרים מעבר לגבולות התרבות האוכל האמריקאית.

תוכניות בכיכובם של מגוון שפים
ביניהם: קרין גורן, שאול בן אדרת (קימל), אביב משה (מסה), איילת לטוביץ' (Betacafe), ותוכניות כמו "איירון שף אמריקה", "הפתיחה בקרוב" ועוד.

ללוח השידורים המלא של הערוץ: www.haimtov.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר