פוקצ'ה

חומרים:1ק"ג קמח (רצוי קמח איטלקי ייעודי)20 גרם מלח30 גרם סוכר30 גרם שמרים טריים600 גרם מים קריריםאופן ההכנה:בעזרת וו לישה יש ללוש את כל החומרים עד לקבלת בצק. להניח למנוחה כ-20 דקות מכוסה בניילון נצמד.לחלק את הבצק ל- 3 כדורים. להכין תבניות עם נייר אפייה מרוח בשמן זית.להניח כל כדור בתבנית על גבי השמן. לזלוף עוד שמן זית מעל הכדור בצק ולשטח קלות בעזרת האצבעות (כך להכין 3 תבניות).לתת מנוחה נוספת כ-20 דקות תוך שאנו משגיחים שהבצק תמיד מצופה בשמן זית או מכוסה בניילון נצמד למנוע התייבשות.לשטח שוב בעזרת האצבעות עד לכל פינות התבנית.להתפיח כחצי שעה.ללחוץ חורים קלים בעזרת האצבעות ולפזר את הטופינג הרצוי.לאפות ב-º200 כ- 25 דקות עד להזהבה."קמחים", בית מאפה בניחוח אירופאי. רח' הכרמל 20, מרכז הבמה, גני תקווה, טל. 03-7161999

חומרים:
1ק"ג קמח (רצוי קמח איטלקי ייעודי)
20 גרם מלח
30 גרם סוכר
30 גרם שמרים טריים
600 גרם מים קרירים

אופן ההכנה:
בעזרת וו לישה יש ללוש את כל החומרים עד לקבלת בצק.
להניח למנוחה כ-20 דקות מכוסה בניילון נצמד.
לחלק את הבצק ל- 3 כדורים.
להכין תבניות עם נייר אפייה מרוח בשמן זית.
להניח כל כדור בתבנית על גבי השמן.
לזלוף עוד שמן זית מעל הכדור בצק ולשטח קלות בעזרת האצבעות (כך להכין 3 תבניות).
לתת מנוחה נוספת כ-20 דקות תוך שאנו משגיחים שהבצק תמיד מצופה בשמן זית או מכוסה בניילון נצמד למנוע התייבשות.
לשטח שוב בעזרת האצבעות עד לכל פינות התבנית.
להתפיח כחצי שעה.
ללחוץ חורים קלים בעזרת האצבעות ולפזר את הטופינג הרצוי.
לאפות ב-º200 כ- 25 דקות עד להזהבה.

"קמחים", בית מאפה בניחוח אירופאי. רח' הכרמל 20, מרכז הבמה, גני תקווה, טל. 03-7161999

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר