ל- 2 מנות/סועדים
חומרים:
2 דגי דניס מפולטים (ללא אידרה וראש) – ניתן לבקש מן הדייג לפלט אותם
כוס שמן זית
½ חבילה טימין
3 גבעולים של רוזמרין
3 שיני שום
כפית מלח
לימון
אופן ההכנה:
להוריד את העלים מן הגבעולים ולקצוץ את עשבי התיבול והשום. להוסיף ¾ כוס שמן זית.
לקלף את הלימון ולקצוץ דק גם כן, להוסיף מלח ולערבב.
לחמם מחבת טפלון וליצוק ¼ כוס שמן זית ולחמם.
להניח את הדגים במחבת על הצד עם העור, לטגן את הדג עד שמקבל צבע לבן, להפוך את הדג ולצקת את רוטב עשבי התיבול למשך שעה.
אופן ההגשה: להגיש את הדג בתוספת לימון.
ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"