רכיבים ל- 6 מנות:
1/3 כוס שמן זית
3 כפות חומץ בן יין לבן
2 כפות תבלין מקורמיק לעוף מונטריאול
1 ק"ג קוביות פרגיות
4 כוסות ירקות מעורבים (פלפל, בצל, תירס, קישוא)
שיפודי עץ
אופן ההכנה:
לערבב בכלי שמן זית עם חומץ בן יין ותבלין לעוף מקורמיק.
להשרות לפחות 30 דקות את נתחי הפרגיות במרינדה.
לשפד את נתחי הפרגיות ולשלב את הירקות ביניהם.
לצלות על הגריל.
מחיר מומלץ ליחידה 25 ₪. כשרות הרבנות הראשית לישראל. להשיג ברשתות השיווק