מתכון ל- 4-6 מנות
מצרכים:
1 שקית מיני ברוקולי מוקפא "סנפרוסט" (600 גרם)
1/2 גביע (125 גרם) גבינה לבנה 5%
1 גביע (250 גרם) קוטג' 5%
1/2 חבילה (125 גרם) גבינה בולגרית 5%, חתוכה לקוביות
4 ביצים
3 כפות קמח
1/2 כוס פירורי לחם
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
להפשיר את הברוקולי תחת מי ברז ולסנן.
לערבב את כל המרכיבים למעט הברוקולי.
להוסיף את הברוקולי ולערבב.
להעביר את התערובת לתבנית משומנת.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-50 דקות.