משקה קפה אלכוהולי המורכב מאספרסו וחלב מוקצף, ליקר אגוזים, מייפל וסירופ שוקולד- בעל מראה שכבות ייחודי.
חומרים ואופן ההכנה:
יש להקפיד על מזיגת שכבות מרכיבי המשקה לפי הסדר:
בכוס מרטיני בעלת רגל גבוהה מוזגים שכבה של 10 מל"ל סירופ מייפל.
מעליו מוזגים 30 מל"ל של ליקר שקדים פרה אנג'ליקו.
מעליהם מוזגים לכוס חלב מוקצף- עד לגובה כ- 1/2 ס"מ משפת הכוס.
מעל מוזגים מנת אספרסו במזיגה איטית, למרכז הכוס.
המזיגה האיטית של האספרסו החם היא המעניקה למשקה את מראה השכבות המרהיב שלו.
לסיום מזליפים מעל סירופ שוקולד.