רכיבים עבור הבצק
300 גרם קמח חיטה
200 מ"ל מים פושרים
1 כף אבקת אפייה
20 מ"ל שמן זית
3 כפות סוכר קוקוס
לקרם השוקולד
250 גרם אגוזי לוז קלויים
60 גרם אבקת קקאו
100 מ"ל משקה אגוזי לוז
80 גרם קרמל תמרים או סירופ אגבה
תוספות לפיצה
אגוזי לוז
פיסטוקים
שוקולד לבן טבעוני
אופן ההכנה
שמים את הקמח בקערה ויוצרים חור במרכז.
מערבבים בכוס את השמרים עם השמן, המים והסוכר.
מניחים את התערובת במרכז הקערה עם הקמח.
מתחילים לערבב, תחילה עם מזלג ולאחר מכן בידיים.
כשהמרכיבים מתחילים להתמזג, לשים במשך 5 דקות נוספות.
מגלגלים את הבצק לצורת כדור.
מכסים אותו במטלית ומניחים במקום קריר למשך 30 דקות.
לאחר מכן משטחים את הבצק על משטח מקומח לצורת עיגול.
דוקרים את הבצק בעזרת מזלג באזורים שונים.
אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות או עד הזהבה.
לקרם השוקולד
שמים את כל החומרים למעבד מזון.
טוחנים עד קבלת קרם חלק המתאים למריחה.
להשלמת הפיצה
מורחים בנדיבות על בצק הפיצה האפוי.
מפזרים את התוספות מעל.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה