רכיבים לבצק
300 גרם קמח
200 מ"ל מים פושרים
1 כף אבקת אפייה
20 מ"ל שמן זית
3 כפות סוכר קוקוס
אופן ההכנה
מניחים את הקמח בקערה ומשאירים חור במרכז.
בכוס מערבבים את השמרים עם השמן, המים והסוכר.
מניחים את התערובת במרכז הקערה ומתחילים לערבב בעזרת מזלג.
כשהרכיבים מתחילים להתערבב – לשים במשך 5 דקות.
מעצבים את הבצק לכדור ומכסים במגבת במקום קריר למשך 30 דקות.
משטחים את הבצק על משטח מקומח לצורה עגולה.
דוקרים את הבצק עם מזלג באזורים שונים.
אופים ב- 180 מעלות למשך 20 דקות או עד הזהבה.
מוציאים מהתנור ומקשטים בקרם שוקולד, אגוזי לוז ופיסטוקים קצוצים, ושוקולד לבן טבעוני.
רכיבים לקרם שוקולד
250 גרם אגוזי לוז קלויים
60 גרם אבקת קקאו
100 מ"ל משקה אגוזי לוז
80 גרם סירופ קרמל תמרים או אגבה
אופן ההכנה
שמים את כל הרכיבים במעבד מזון.
מערבבים עד קבלת קרם חלק.
טועמים כדי להתאים את החומרים לפי טעמכם.
תוספות מוצעות לפיצה
אגוזי לוז
פיסטוקים
שוקולד לבן
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה