המנה מוגשת במהלך שבוע גורמה שמתקיים בכל רחבי הארץ
בין ה- 26 בפברואר ועד ה- 4 במרץ
חומרים לשש מנות
1 ק"ג כרישה
1 ביצה
110 גרם פירורי לחם
1 בצל גדול מגורד סחוט
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
1 כף שום כתוש
מעט אגוז מוסקט
שמן לטיגון
חומרים לרוטב יוגורט ועירית
4 גבעולי עירית
30 גרם עלי נענע
30 מ"ל שמן זית
מלח
פלפל לבן
כפית שום כתוש
1 ליטר יוגורט
אופן ההכנה
לקצוץ את הכרישה לפרוסות דקות ולבשל במים רותחים למשך 25 דקות עד לריכוך.
להוציא מהמים ולצנן בעזרת מים קרים.
לסחוט היטב (חשוב!) ולהוסיף את שאר החומרים.
ליצור קציצות ולטגן ב-1 ס"מ שמן שחומם מראש.
להגיש עם רוטב יוגורט.
אופן הכנת הרוטב
לטחון את כל החומרים מלבד היוגורט במג'ימיקס.
לערבב בקערה עם היוגורט.