מצרכים:
נתח אנטריקוט
5 פלפלים ירוקים
עגבניות שרי
5 בצלים
4 כפות תערובת לבשר על האש כמו זו של "חוות דרך התבלינים" (מכילה כמון, פפריקה הונגרית מתוקה, פלפל שחור, פטרוזיליה, אבקת מרק טבעית, בצל ושום).
אופן ההכנה:
חותכים את הבשר, הפלפלים והבצלים לריבועים גדולים (4 על 4 ס"מ).
משפדים על כל שיפוד 2 חתיכות בשר בתוספת עגבניית שרי, בצל ופלפל.
מתבלים בתערובת לבשר ומוסיפים פלפל שחור גרוס וצולים על גריל.
להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית. 04-9533405, בסניפי הרשת ובאתר
צילום אלוניס