שנה של אוכל טוב – 12 חודשים של מתכונים עונתיים קלים וטעימים

איילת הירשמן, מחברת חמישה ספרים רבי-מכר, היא מכותבות האוכל המשפיעות בישראל. בספר זה היא מציעה אוסף מהמתכונים המנצחים שלה, וגם רעיונות וטיפים, שהופכים את חיי המטבח לקלים בהרבה

שנה של אוכל טוב
12 חודשים של מתכונים עונתיים קלים וטעימים
מאת איילת הירשמן
הוצאת ידיעות ספרים
המחיר
78 ₪

איילת הירשמן, מחברת חמישה ספרים רבי-מכר, היא מכותבות האוכל המשפיעות בישראל. שנה של אוכל טוב היא מציעה אוסף מהמתכונים המנצחים שלה, וגם רעיונות וטיפים, שהופכים את חיי המטבח לקלים בהרבה.

יש מאכלים רבים מאוד שמכינים רק בעונות מסוימות – מנות שבהן ירקות או פירות עונתיים הם הכוכבים האמיתיים. חומרי הגלם נמצאים בשיא טעמם בעונתם הטבעית, ולכן כדאי לנצלם, מה גם ששימוש בהם הוא בריא: מרכיבים שאינם מגיעים מקירור או מהקפאה, אלא בשיא טריותם, הם מרכיבים טובים יותר.

לכן, שנה של אוכל טוב מציע בישול ואפייה שחוגגים את עונות השנה: מה הכי טעים וקליל לאכול בקיץ, איך לבשל את הירקות הנפלאים של החורף, אילו ירקות מבשילים באביב, ומה להגיש בסתיו. וכמובן: איך לנהל, בקלות, מטבח עונתי, טרי ובריא, ותמיד טעים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר