6 מנות, זמן הכנה: 45 דקות
חומרים:
6-8 נתחי חזה עוף גדולים. אפשר לבקש מהקצב להכין כיס מילוי בנתחי החזה או להכין לבד – חורצים פתח לאורכו של הנתח ויוצרים מעין כיס
צנצנת פסטו קלאסי של "פרסקו"
ביצה
פירורי לחם
כף חרדל
מלח ופלפל שחור
פפריקה מתוקה
כוס יין לבן
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה:
ממלאים את נתחי חזה העוף בפסטו קלאסי של פרסקו.
מכינים בלילה מהביצה, החרדל והתבלינים.
טובלים בה את נתחי העוף.
עוטפים את נתחי העוף בפירורי לחם.
מעבירים לטיגון במחבת עד לקבלת צבע זהוב משני צידי השניצל.
בסיר גדול מסדרים את השניצלים אחד ליד השני.
מוסיפים את מיץ הלימון והיין הלבן.
מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך כ 10-15 דקות ומגישים.
פרסקו מייצרת ומשווקת רטבים על בסיס צמחי תבלין טריים