שף אייל לביא ממסעדת רוקח 73 בתל אביב, יפתח את שנת השפים הגדולה במסעדת חוות התבלינים בגלבוע, לרגל 30 שנה לחווה.
ארוחת LOBSTER & STEAK תתקיים בחוות התבלינים בגלבוע ב- 23.2.11, והיא מוגדרת כמפגש פסגה בין איל לביא, השף המנוסה של מסעדת רוקח 73, לקלוד בן איטח, השף של חוות התבלינים, שביחד ייצרו ארוחת קונספט הכוללת 7 מנות עם מטעמים מוכרים וספיישלים.
בתפריט :
פתיחת שולחן:
פוקצ'ה חמה בליווי 4 מטבלים
חמאת לובסטר
איולי "רוי" עם פלפלים קלויים, צ'ילי וזעפרן
סלסה של עגבניות טריות בשמן זית ושום
טפאנד זיתים ואנשובי
מנה ראשונה:
קפוצ'ינו סרטנים בשמנת וברנדי
מנות ביניים:
סביצ'ה דג ים עם עגבניות צלויות, סלרי ולבנה
טטקי טונה צרובה על מצע סלט אצות היג'וקי, קולי אשכולית אדומה ונגיעת טריאקי
מנה עיקרית:
תבשיל לחי עגל עם גלדי בצל ממולאים בדלעת, פירות יבשים וג'ינג'ר
עוד מנה עיקרית:
1/2 לובסטר במילוי חמאת תבלינים ופרמזן, מוגש במחבת ברזל עם נתח קצבים בציר לובסטרים עשיר
לסיום
פלטת טעימות של מתוקים
חוות התבלינים בגלבוע
טל. 04-6531093
ב' – שבת 22:00 – 12:00