תוכניות לימוד חדשות בבית הספר לעשיית יין שורק

קורס בוגרים: כל משתתף ייצר 2 דמיג'נים שיופרדו לנוזל חופשי ויין סחיטה. שלבי הייצור בנויים במטרה להפיק יין כבד ועמוק יותר. במקביל ליינם האישי ייצרו המשתתפים כקבוצה מספר יינות בסגנונות שונים: יין רוזה, יין קינוח, ויין אדום קל

ניר שחם, העומד בראש בית הספר לעשיית יין ביקב שורק, מדווח על תוכניות לימוד חדשות בבית הספר לעשיית יין, המיועדות
לבוגרי הקורסים.

קורס בוגרים
מתכונת מעמיקה ומורחבת של הקורס לעשיית יין.
כל משתתף ייצר 2 דמיג'נים שיופרדו לנוזל חופשי ויין סחיטה. שלבי הייצור בנויים במטרה להפיק יין כבד ועמוק יותר.
במקביל ליינם האישי ייצרו המשתתפים כקבוצה מספר יינות בסגנונות שונים: יין רוזה, יין קינוח, ויין אדום קל.

קורס נושא – "התסיסה הכוהלית"
הקורס מתמקד בתהליך התסיסה הכוהלית, במהלכו יעמיקו המשתתפים את הידע וההתנסות בתהליך. במהלך הקורס ייצרו המשתתפים, כקבוצה, יינות תוך שימוש בטכנולוגיות תסיסה שונות, במטרה לתרגל, ולחוות את השפעתה על סגנון היין.


יקב שורק
מושב טל-שחר
טל. 08-9450844
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר