מלית
4 תמרים מזן מג'הול
50 גרם גבינת עזים/קממבר
1 כפית נענע טרייה קצוצה
כף צנוברים חיים (לא קלויים)
קורט פלפל לבן
ציפוי
100 גר' אטריות קדאיף
10 גר' חמאה מומסת
הוראות הכנה
1. לגלען תמרים ולערבב חומרי מלית
2. למלא את התמרים המגולענים במלית בנדיבות
3. לערבב את האטריות עם החמאה המומסת
4. לעטוף את התמרים הממולאים באטריות ( ליצור כדורים)
5. לשים בתבנית ולהכניס לתנור חם 180 מעלות למשך כרבע שעה, עד להזהבה.
6. מוציאים ומפזרים לעיטור מיץ רימונים