תפוחי עץ אפויים במילוי משמשים מיובשים ואגוזי מלך

מצרכים (ל-6 יחידות):6 תפוחי עץ מסוג פינק ליידיסוכרקינמון100 גרם משמשים מיובשים50 גרם אגוזי מלךתרסיס שמן פאם בטעם חמאהלשימון: תרסיס שמן פאם קנולה או בטעם חמאהכלים:תבנית שקעים או תבניות מנג'ט עגולות מאלומיניום (חד פעמיות).אופן ההכנה:מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).מתיזים תרסיס שמן פאם קנולה או בטעם חמאה לשימון התבנית.קולפים, מחרצנים ופורסים לרוחב את תפוחי העץ. חשוב להקפיד לא להפריד לגמרי את השכבות. מתיזים תרסיס שמן פאם בטעם חמאה בין שכבות התפוחים, מפזרים סוכר ומסדרים את שכבות התפוחים בתבניות.קוצצים את המשמשים והאגוזים. מתיזים עליהם תרסיס שמן פאם בטעם חמאה.מפזרים מעל שתי כפות סוכר.ממלאים את התפוחים המחורצנים (בחלל שנוצר) בתערובת המשמשים והאגוזים.מכניסים לתנור ואופים כ- 25 דקות.טיפ להגשה:מומלץ להגיש עם קצפת וגלידת וניל.צילום גלעד וגיא צלמים

מצרכים (ל-6 יחידות):
6 תפוחי עץ מסוג פינק ליידי
סוכר
קינמון
100 גרם משמשים מיובשים
50 גרם אגוזי מלך
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה

לשימון:
תרסיס שמן פאם קנולה או בטעם חמאה

כלים:
תבנית שקעים או תבניות מנג'ט עגולות מאלומיניום (חד פעמיות).

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
מתיזים תרסיס שמן פאם קנולה או בטעם חמאה לשימון התבנית.
קולפים, מחרצנים ופורסים לרוחב את תפוחי העץ. חשוב להקפיד לא להפריד לגמרי את השכבות.
מתיזים תרסיס שמן פאם בטעם חמאה בין שכבות התפוחים, מפזרים סוכר ומסדרים את שכבות התפוחים בתבניות.
קוצצים את המשמשים והאגוזים. מתיזים עליהם תרסיס שמן פאם בטעם חמאה.
מפזרים מעל שתי כפות סוכר.
ממלאים את התפוחים המחורצנים (בחלל שנוצר) בתערובת המשמשים והאגוזים.
מכניסים לתנור ואופים כ- 25 דקות.

טיפ להגשה:
מומלץ להגיש עם קצפת וגלידת וניל.

צילום גלעד וגיא צלמים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר