אוזני המן בבצק פילו ומילוי פרג

חומרים ל- 40 יחידות:תרסיס שמן פאם בטעם חמאה1 חבילה בצק פילו, מופשר לפי ההוראות שעל האריזהלמלית:200 גרם פרג טחון טרי1/2 כוס פרורי עוגיות גרוסים דק (אפשר גם ביסקוויטים)3/4 כוס סוכר1/2 כוס שמנת מתוקה1/2 כוס חלב1 כף ברנדי1 כפית תמצית וניללעיטור: אבקת סוכראופן ההכנה:להכנת המלית: מחממים בסיר קטן את השמנת, החלב והסוכר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך כ-7 דקות. מוסיפים את תמצית הווניל, הברנדי ופרורי העוגיות ומערבבים היטב. מסירים מהלהבה ומצננים.מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבנית בנייר אפייה.מניחים עלה של פילו על משטח עבודה נקי. מתיזים תרסיס פאם בטעם חמאה על כל העלה ומניחים מעליו עלה נוסף.חותכים את העלה ל-8 מרובעים, מניחים במרכז כל מרובע כפית מהמלית ואוספים כלפי פנים את כל הפינות לקבלת אוזן המן (כדאי להשאיר מעט פתוח כדי שיראו את הפרג).אופים במשך 15-20 דקות, עד להזהבה. מצננים ובוזקים אבקת סוכר בנדיבות.הטיפ של פאם:עבודה עם בצק פילו הופכת לקלה ונוחה ע"י התזת תרסיס שמן פאם בין עלי הבצק כתחליף לשימון הבצק במברשת.את הקלוריות שבאות מן השמן תחסכו לעצמכם אם תשתמשו בתרסיסי השמן של פאם.

חומרים ל- 40 יחידות:
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
1 חבילה בצק פילו, מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
למלית:
200 גרם פרג טחון טרי
1/2 כוס פרורי עוגיות גרוסים דק (אפשר גם ביסקוויטים)
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 כף ברנדי
1 כפית תמצית וניל
לעיטור: אבקת סוכר

אופן ההכנה:
להכנת המלית:
מחממים בסיר קטן את השמנת, החלב והסוכר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך כ-7 דקות.
מוסיפים את תמצית הווניל, הברנדי ופרורי העוגיות ומערבבים היטב.
מסירים מהלהבה ומצננים.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מניחים עלה של פילו על משטח עבודה נקי.
מתיזים תרסיס פאם בטעם חמאה על כל העלה ומניחים מעליו עלה נוסף.
חותכים את העלה ל-8 מרובעים, מניחים במרכז כל מרובע כפית מהמלית ואוספים כלפי פנים את כל הפינות לקבלת אוזן המן (כדאי להשאיר מעט פתוח כדי שיראו את הפרג).
אופים במשך 15-20 דקות, עד להזהבה.
מצננים ובוזקים אבקת סוכר בנדיבות.

הטיפ של פאם:
עבודה עם בצק פילו הופכת לקלה ונוחה ע"י התזת תרסיס שמן פאם בין עלי הבצק כתחליף לשימון הבצק במברשת.
את הקלוריות שבאות מן השמן תחסכו לעצמכם אם תשתמשו בתרסיסי השמן של פאם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר