תפריט דגי כנרת במסעדת הדגים בנמל עין גב

ראשוני הדייגים של עין גב הביאו את שלל היום למסעדת הדגים כבר אז. התפריט היה פשוט, אך הדגים טריים וטעימים אז כמו גם היום. המאכל המבוקש ביותר היה דג מושט (אמנון) על האש, עם הרבה שום ולימון

תפריט דגי כנרת חדש במסעדת הדגים בנמל עין גב, החוגגת 50 שנה.
ראשוני הדייגים של עין גב הביאו את שלל היום למסעדת הדגים כבר אז. 
התפריט היה פשוט, אך הדגים טריים וטעימים אז כמו גם היום.
המאכל המבוקש ביותר היה דג מושט (אמנון) על האש, עם הרבה שום ולימון.

לאחרונה קיבלה המסעדה פנים חדשות, נבנה דק עץ חדש המקם קרוב לשפת הכנרת. גם החלל הפנימי זכה לשדרוג, ונחנך תפריט חדש ומגוון בטעמים המתאימים לאופי, לסגנון ולמוניטין רב השנים.

בין המנות: מבחר מדגי כנרת, מושט, בורי, סלמון, סרדינים, על הגריל או בתנור – עם צ'יפס וסלט ירקות. נוספו מנות פתיחה כמו מרקים, מבחר סלטים, אנטיפסטי, פשטידות, קישים ומנות מיוחדות לילדים.
לצד אלה מוצע מבחר מיינות יקבי רמת הגולן.

בין המתוקים בתפריט החדש: ה"שטרודליה" של עין גב – שטרודל התפוחים בתוספת גלידה על פי מתכון ביתי שנולד בקיבוץ לפני עשרות שנים. יש גם את פירות העונה, מבחר עוגות ועוד מתוקים.

במסעדת הדגים בנמל עין גב ניתן לערוך אירועים פרטיים של עד 100 איש, במרפסת אל מול נופי הכנרת, השקיעה, וסירות הדייגים החוזרים לעת שקיעה מהדייג.

מסעדת עין גב
בקיבוץ עין גב
טל. 04-6658136
http://www.eingev.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר