מצרכים:
6 יחידות אוסובוקו בקר טרי
1 בקבוק יין לבן חצי יבש מורתח עם עלי דפנה, עלי טימין ופלפל אנגלי
1 ראש סלרי אמריקאי עם העלים
1 ליטר ציר בקר בהיר או ציר עוף
קמח לקימוח
5 בצלים
7 שיני שום
קליפת לימון מגורדת
מלח
פלפל
פטרוזיליה קצוצה – חצי צרור
1 קופסה פטריות שמפיניון טריות קצוצות
אופן ההכנה:
לקמח את האוסובוקו ולטגן היטב.
להוציא את הבשר ולטגן את הבצל עד שהוא משחים.
להוסיף את השום ואת הבשר, את היין הלבן המורתח ואת הציר, להגיע לרתיחה, להנמיך את הרתיחה, להמשיך לבשל לפחות 3 שעות. לתבל לפי הטעם.
להגשה:
להוסיף את הפטריות, לערבב את התבשיל, להגיש ולפזר למעלה את קליפת הלימון והפטרוזיליה הקצוצה.