חומרים ל- 4 מנות:
1.5 ק"ג מכסה אנטריקוט מנוקה משומן וגידים, חתוך לקוביות (5 על 5 ס"מ)
200 ג' בייקון חתוך לקוביות
4 גזרים
8 בצלים קטנים
2 שורש סלרי
4 שורש פטרוזיליה
2 כרישות
5 שיני שום
1 ליטר ציר בקר
3 עצמות מח
יין לכיסוי – בערך 2-3 בקבוקי יין אדום
1 כוס ברנדי
מעט שמן זית
בוקה גרני – פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, מרווה
שק תבלינים – אגוז מוסקט, ציפורן, פלפל שחור, עלי דפנה
8 תפוחי אדמה קטנים קלופים
אופן ההכנה:
סוגרים את הבשר במחבת כבדה עם שמן זית, מלח ופלפל.
שמים בסיר גדול ומורידים משקע עם הברנדי (להיזהר מהלהבה). מוסיפים עצמות מח ויין אדום, מצמצמים מעט, ואז מוסיפים את ציר הבקר, הבוקה גרני ושק התבלינים.
מבשלים על אש נמוכה במשך שעה.
מטגנים את הבייקון עד שהוא מוציא שומן, ואז מוסיפים את הירקות, חתוכים למנות. מטגנים עד שמזהיב ומוסיפים לסיר הבשר.
מבשלים עוד שעה בערך, ובודקים אם הבשר רך.
מגישים לכל סועד בשר, ירקות ורוטב.